Onze zalen

Vele mogelijkheden

Multifunctioneel in gebruik

De vergaderzalen van gemeenschapshuis de Windmeule zijn uitermate geschikt voor uw vergaderdoeleinden.

Tevens ook voor workshops, cursussen, presentaties en andere bijeenkomsten.

Reeds vele bedrijven en organisaties zijn u voorgegaan.

Wij hebben verschillende ruimtes, van kleine voor ongeveer 4 à 5 personen tot de grote multifunctionele zaal voor ongeveer 125 personen.

Diverse ruimten zijn voorzien van presentatiefaciliteiten zoals licht- en geluidsinstallatie of beamer en scherm. 

In het hele gebouw is draadloos internet beschikbaar.

Multifunctionele zaal

(huurprijs € 20.00 per uur)

Op de benedenverdieping ligt de grote multifunctionele zaal. Hier kan tot 125 personen vergaderd worden. In deze zaal is een bühne waar een eventueel bestuur of voorzitter kan zitten. Ook is in de zaal zelf een bar aanwezig waar tijdens en na de vergadering gebruik van gemaakt kan worden. Uiteraard kunt u ook gebruik maken van onze geluidsinstallatie en onze beamer met scherm.

Kleine zaal 2

(huurprijs € 15,00 per uur)

Op de eerste verdieping bevindt zich de kleine zaal. Hier kan tot 20 personen vergaderd worden. Ook hier gebruik worden gemaakt van de beamer met scherm.

Zaal 3

(huurprijs € 17,00 per uur)

Deze zaal ligt op de eerste verdieping die tevens voor mindervalide mensen via een stoeltjeslift te bereiken is. Hier kan vergaderd worden  tot 25 personen. Hier kan ook de beamer met scherm gebruikt worden.

Zaal 4

(huurprijs € 15,00 per uur)

Deze zaal ligt op de tweede verdieping. Hier kan vergaderd worden tot 20 personen. Ook hier kan gebruikt worden gemaakt van de beamer met scherm.

Café

Verhuur op aanvraag

In het café kan ook vergaderd worden. Dit kan tot 15 personen. Ook hier kan gebruik worden gemaakt van de geluidsinstallatie en de beamer met scherm. Er hangt een televisie in de ruimte waarop een fotopresentatie gegeven kan worden via een usb stick.